skip to Main Content

Loop House

This single family house is located on a steep plot in the nature parc Montnegre-Corredor. Taking advantage of the orientation, the plot boundaries, the view and program, the house is developed into a fluid space that rises from ground level up to the roof of the building forming a loop configuration around a central courtyard.

This spatial arrangement allows connecting all the rooms in a continuous way to maximize the outdoor space from floor to the top floor with a terrace and a garden area with the best views to the landscape.

Client: privado
Location: Barcelona
Area: 550 m2 ㎡
Program: residential

Project: 2012
Construction: -
Budget:

Creative director: Jordi Fernández y Eduardo Gutiérrez
Executive director: Jordi Fernández
Team: Silvia Casitas, Oriol Rubio, Georgina Morales

Back To Top