skip to Main Content

Single Family House #1508

On the surroundings of Barcelona, in a long and steep plot, is located this single family house with a regular scheme with the idea of maximize the views of a natural and wooded landscape. On the ground floor is located the day area with a large living-dining room which are open to a wide terrace with a pool. The first floor is intended to the rest area with the bedrooms and a study area that leverages the balconies arranged in each of the main facades.

Client: privado
Location: Barcelona
Area: 250 m2 ㎡
Program: residential

Project: 2015
Construction: -
Budget:

Creative director: Jordi Fernández y Eduardo Gutiérrez
Executive director: Eduardo Gutiérrez
Team: Georgina Morales y Nicolás Millán
interiorismo y visualización 3D: Marc Canut

Back To Top