skip to Main Content

The Green Tiger restaurant

The new restaurant lounge bar is an exploration of the organicism moved to a space intended for leisure and dispersion. The proposal arises from inserting a small forest within an enclosure that is gradually transformed inside in a wooden skin which changes his geometry along the interior. A green wall appears in the middle of the restaurant, creating a topography that is constantly reminding the shapes of the nature. On the ground floor are located the bar and restaurant areas, while in the basement the kitchen and services are linked by an open staircase.

Client: Privado
Location: Barcelona
Area: 765 ㎡
Program: hotels+leisure

Project: 2014
Construction: -
Budget:

Creative director: Jordi Fernández, Eduardo Gutiérrez
Executive director: Jordi Fernández
Team: Jordi Cuní, Georgina Morales, Estel·la Bosch, Nico Millán y Nathalie Lagard. 3D Visualization: PLAY-TIME

Back To Top