skip to Main Content

Beitou residential

Located on a small plot in the neighborhood of Beitou, is developed a residential building of 13 storeys with the problem of ensuring a wide parking area. The solution is the installation of a car elevator that allows a vertical parking with immediate access to the apartments and also  to the duplex apartments located on the top floor. The façade is projected with a linear set of vertical slits that fit a modular cutting progressively changing its trajectory making different apertures in order of the dependencies of the apartments.

Client: Sumtect LTD
Location: Taipei
Area: 2.200 m2 ㎡
Program: residential

Project: 2014
Construction: -
Budget:

Creative director: Jordi Fernández, Eduardo Gutiérrez
Executive director: Jordi Fernández
Team: Georgina Morales, Estel·la Bosch, Nico Millán y Nathalie Lagard

Back To Top