skip to Main Content

Housing Project

Located  in Collblanc, this small apartment building is meant to be a landmark within the urban grid of the neighbourhood. A corner building with ground level plus two floors with two apartments per floor, commercial areas and roof terraces for the residents’ usage. The disposition of the vertical core and of the facility areas within the plot enables to free up the facade to make the living room and the rooms open up towards the outside. A network of vertical and horizontal elements resolve the composition of the facade allowing visual contact with the outside but still preserving privacy from the street.

Client: comunidad Pujos 46
Location: Hospitalet de Llobregat
Area: 350 m2 ㎡
Program: residential

Project: 2013
Construction: -
Budget:

Creative director: Jordi Fernández y Eduardo Gutiérrez
Executive director: Jordi Fernández
Team: Tonina Servera, Riccardo La Magna, Georgina Morales, Julia Gallardo y Estel·la Bosch

Back To Top