skip to Main Content

ON-A’s office

The new ON-A space rises from the necessity of expansion as a laboratory of architectural theory and practice, giving more room to new research projects related to digital technologies and production through parametric processes. A new cultural centre with a showroom, leading to new interdisciplinary connections linked to the evolutionary processes of our new society.
The new location is characterized by an open structure of research, collaboration and production, thus generating the solutions requested by collective groups within the field of design and architecture.

Client: ON-A
Location: Barcelona
Area: 400 m2 ㎡
Program: comercial+offices

Project: 2008
Construction: 2009
Budget:

Creative director: Jordi Fernández, Eduardo Gutiérrez
Executive director: Jordi Fernández
Team: Joan Sorrondegui, Jordi Farell, Ricard Gonzalvo, David Labori, Elena Roland, Aude Croiset, Anaïs Millot, Ignacio Pérez y Barbara Badosa
fotografía: Lluis Ros
arquitecto técnico: Xavier Badia (Vinclament)
jardín vertical: VERDTICAL

Back To Top