skip to Main Content

Technological Center

In collaboration with Enric Ruiz-Geli and the Gausa-Raveau studio, we participated in the competition for a new technological center and business incubator in the city of Montpellier. The plot, very close to the new AVE station, is located on the outskirts of the city, between orchards.

A structure and transparent facades that encourage visitors to enter. A building with multiple spaces (auditorium, work rooms, meeting rooms …) that are grouped around a large hall as a space for interaction. The exteriors are treated as a continuity of that space, so that, taking advantage of the good Mediterranean climate, they are also meeting spaces.

Client: Mairie de Montpellier
Location: Montpellier
Area: 11.975 ㎡
Program: comercial+offices

Project: -
Construction: -
Budget:

Creative director: Enric Ruiz-Geli
Executive director:
Team:

Back To Top