skip to Main Content

Beni Tamou project

Next to the city of Algiers, in a zone of urban transformation, a new proposal appears: a multipurpose tower with a large base of commercial and restoration, a clinic in the central part and the rest of the plants destined to residential .

In the building, large multidirectional cantilevers emerge and its façade, based on horizontal strips of white pieces of GRC, generates small overhangs as a solar protection.

The interior facade changes according to the program, generating a variety of architectural solutions but with a common concept.

Client: privado
Location: Blida, Argélia
Area: 25000 ㎡
Program: comercial+offices, hotels+leisure, residential

Project: 2017
Construction: -
Budget:

Creative director: Eduardo Guitérrez, Jordi Fernández
Executive director: Eduardo Gutiérrez
Team: Georgina Morales, Nico Millán, Play Time

Back To Top